Kurssit ja pienryhmät

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kursseja sekä pienryhmävalmennuksia.

Tutustu valikoimaan ja lähde mukaan!

Valmentaja keskustelee ryhmäläisten kanssa

Pienryhmävalmennukset

Pienryhmävalmennus on loistava tapa saada valmentajan henkilökohtainen apu ja nauttia pienryhmän kannustuksesta. Treenaat turvallisesti ja tehokkaasti, sinulle sopivalla tavalla.

Pienryhmät järjestetään upeissa puitteissa yksityisellä ja rauhallisella salillamme, hyvien kulkuyhteyksien päässä Leppävaarassa. Treenikokemuksen huipennuksena pääset nauttimaan veloituksetta spa-alueestamme, pulahtamaan poreisiin ja virkistymään kylmäaltaaseen.

Pienryhmämme löydät alta, ilmoittaudu mukaan!

Kurssit

Tarjoamme erilaisia kursseja hyvinvointisi tueksi ympäri vuoden. Kurssivalikoimasta löydät mm. hengitys- ja jooga workshopit sekä monipuoliset lajikurssit kuten itsepuolustuskurssin.

Kurssivalikoimamme laajenee jatkuvasti, joten kannattaa pysyä kuulolla. Tutustu kurssivalikoimaan alta ja ihastu uusiin lajeihin.

Valmentajat näyttävät miten treenataan

Tutustu kurssi- ja pienryhmävalikoimaan

Asiakas treenaa käsipainoilla

Kuntoremontti

Onko kunto päässyt laskemaan ja kaipaat nyt boostia arkeen ja treeneihin? Kuntoremontti-ryhmässä kohotetaan kuntoa pienryhmässä valmentajien johdolla (max. 4 osallistujaa). Harjoittelemme huolella liikkeiden tekniikat kuntoon ja saat itsevarmuutta, sekä motivaatiota treenaamiseen. Olosi kohenee kunnon mukana, kivut ja jumit helpottuvat ja saat lisää energiaa arkeen. Osallistujat saavat henkilökohtaiset harjoitussuunnitelmat (x2) omatoimisen treenin tueksi.

Seuraavat kuntoremontit alkavat vuoden 2024 puolella kysynnän mukaan.

Kurssin kesto, 16 viikkoa.

Hinta: 159€/kk, yhteensä 636,00€.

Ilmoittautuminen kurssille suoraan Eevalle: eeva@levels.fi

Pienryhmäläiset tekemässä harjoitteita

POWERia porukassa

POWERia porukassa on toiminnallista pienryhmätreeniä parhaimmillaan. Yhdessä treenataan, hikoillaan ja hengästytään. Vauhti saattaa alussa tuntua haastavalta, mutta siihen tottuu, kun lihasvoima kasvaa ihan silmissä, kehonhallinta ja liikkuvuus paranevat huomaamatta. Kurssilla otetaan maksimissaan 4 osallistujaa, joten saat hyvin henkilökohtaista valmennusta. Kurssilla kehitetään tehokkaasti mutta turvallisesti perus- ja kestovoimaa sekä opetellaan liikkeiden oikeat suoritustekniikat. Ikärajoitusta ei ole, riittää että polvet koukistuvat, ranteet kestävät ja et pelkää hengästyä.

 

POWERia porukassa 1 keskiviikkoisin klo 12.30

POWERia porukassa 2 keskiviikkoisin klo 19.15

POWERIa porukassa Taso 2 (keväällä)

 

Uudet kurssit alkavat 30.8.2023.

Kurssin kesto 16 viikkoa.

Hinta: 149€/kk, yhteensä 596,00€.

 

Ilmoittautuminen kurssille suoraan Eevalle: eeva@levels.fi

Haluatko lisätietoja pienryhmistä?

Täytä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä!
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.