Naiset joogaavat yin joogassa

Astanga jooga osana elämääsi

Kuvittele hetki, jolloin kehosi ja mielesi ovat täydellisessä harmoniassa. Tuo hetki on nyt käden ulottuvilla Astanga-joogan avulla. Ei vain fyysistä harjoitusta, vaan myös henkistä kasvua ja kestävyyttä. Tämä joogamuoto antaa sinulle avaimet kohti uutta, tasapainoista sinua. Ja mikä parasta, et tarvitse aikaisempaa kokemusta – aloita matkasi kohti sisäistä rauhaa jo tänään.

Rentoudu ja vahvistu

Astanga jooga ei ole vain liikkeiden sarja, vaan se on tie kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kuvittele harjoitus, joka yhdistää kehon, mielen ja hengityksen yhtenäiseksi kokemukseksi. Tässä joogan muodossa teemme juuri näin. Se perustuu kolmeen perusperiaatteeseen: asana (joogaliikkeet), pranayama (hengitysharjoitukset) ja dhyana (meditaatio). Käytännössä tämä tarkoittaa dynaamisia liikesarjoja, joita kutsutaan mysore-sarjoiksi. Ne etenevät loogisesti aurinkotervehdyksistä seisoviin ja istuviin asanoihin.

Miksi Astanga Joogaa sitten kannattaa harrastaa?

Se ei ole vain tie parempaan kehoon, vaan myös tasapainoisempaan mieleen. Astanga Joogassa voima, kestävyys, joustavuus ja tasapaino kulkevat käsi kädessä. Se on kuin salasana sisäiseen voimaasi, auttaen sinua selviytymään elämän haasteista rauhallisemmin ja keskittyneemmin.

Luo oma polkusi

Astanga jooga on kuin avoin kirja, joka tarjoaa jokaiselle jotakin. Voit olla aloittelija, joka haluaa päästä alkuun joogamatkallaan. Tai ehkä olet kokeneempi joogi, joka etsii syvällisempää harjoitusmuotoa? Tarjoamme monipuolisen ja joustavan harjoituksen, joka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi.

Kun liityt tunneillemme, huomaat nopeasti, että laji ei katso ikää, kokemusta eikä kuntotasoa. Se on suunniteltu niin, että jokainen löytää oman tapansa harjoitella, oli tavoitteesi sitten parantaa liikkuvuuttasi, lisätä voimaa tai löytää mielenrauha. Ja kyllä, Astanga Jooga sopii myös sinulle, joka kamppailet tuki- ja liikuntaelinongelmien kanssa; harjoitukset voidaan sovittaa niin, että ne tukevat kehosi erityistarpeita.

Joogaohjaaja näyttää asiakkaille hatha joogaa