Hieronta ja hoidot

Levels hieroja hieroo asiakkaan selkää

Klassinen Hieronta

Hieronta on hoitotapahtuma, mikä lisää kudosten aineenvaihduntaa ja parantaa verenkiertoa. Hierontaan tulon syynä ovat usein mm. erilaiset lihaskireydet, jäykkyydet ja akuutit tai krooniset kivut, stressi, rentoutuminen, palautuminen tai urheilijan lihashuolto..

Lymfahieronta ja -teippaus

Lymfahieronta on turvotusta lievittävä ja kehoa ja mieltä rentouttava hoito, jossa hierontaliikkeet ovat hyvin kevyitä ja miellyttäviä mutta tuloksellisia. Lymfahieronta lievittää kipuja ja vaikuttaa positiivisesti verenkiertoon, elimistön puolustusjärjestelmään, lihaksistoon sekä autonomiseen hermostoon. Lymfahierontaa käytetään myös leikkauspotilaiden turvotuksen poistamiseen.

Lymfateippaus käteen
Asiakkaalle tehdään purentalihashieronta

Purentalihasten hieronta

Purentalihasten hieronta rentouttaa kasvojen ja pään aluetta. Hieronta poistaa lihasjännityksiä ja lievittää purentalihasten kipua. Esimerkiksi purentavika tai hampaiden narskuttelu voivat aiheuttaa purentalihasten jäykkyyttä.

Thai Yoga Hieronta

Ihastu 2500 vuotta vanhaan hierontamuotoon, jonka juuret löytyvät intialaisesta Ayurveda-perinteestä sekä kiinalaisen lääketieteen ja buddhalaisen filosofian viisauksista. Thai Yoga hieronta on lisätty Unescon aineettomalle kulttuuriperintölistalle 2019.

Asiakkaalle tehdään Thai Yoga käsittely Espoon Levelsillä
Äänimaljakulhoja asiakkaan päällä

Äänimaljahieronta

Hess Instituutin metodiin, tutkimustietoon ja äänimaljoihin perustuva Peter Hess® -äänimaljahieronta on vibroakustinen syvärentoutusmenetelmä, joka perustuu keholla soitettavien pronssimaljojen äänen sointiin ja värähtelyyn. Kehon lisäksi ne hellivät myös psyykettä. Keholle asetetut maljat resonoivat niitä soitettaessa, jolloin sointivärähtely leviää kehoon ja saa aikaan syvän rentoutumisen ja hyvänolontunteen.

Raindrop Aromahieronta

Raindrop Aromahieronta on yhdistelmä erilaisia hierontatekniikoita, jonka yhteydessä jalanpohjiin ja selkärankaan lisätään puhtaita Young Livingin eteerisiä öljyjä. Raindropin jokaisella öljyllä on oma erityinen tuoksunuottinsa, jotka kaikki vaikuttavat kehossa eri tavalla esim energisoiden ja virkistäen, tasapainoittaen, voimaannuttaen, rentouttaen jne.

Asiakkaalle tehdään Thai Yoga käsittely Espoon Levelsillä

Varaa aika hierontaan

Huom! Lahjakortit eivät kelpaa maksuvälineenä