Ryhmäliikunta ja jooga

Ryhmäliikunta ja jooga Espoon Leppävaarassa voi olla nyt helposti osana sinunkin arkeasi. Meillä on useita eri ryhmäliikunta- ja joogamuotoja, joten jokaiselle löytyy varmasti mieluisa laji.

Jokainen tuntimme on suunniteltu inspiroimaan ja haastamaan sinua turvallisella ja kehittävällä tavalla – olitpa sitten vasta-alkaja tai pitkänlinjan konkari. Meidän kokeneet ohjaajamme opastavat sinut läpi jokaisen asennon ja liikkeen, varmistaen, että saat irti parhaan mahdollisen hyödyn jokaisesta harjoituksestasi.

Varaa paikkasi tänään ja astu ensimmäinen askel kohti terveellisempää ja onnellisempaa sinua. Nähdään tunnilla!

P.S Muista myös veloitukset tutustumiskäynti

Ryhmäliikunta ja jooga tuntikuvaukset

Naiset joogaavat yin joogassa

Astanga jooga

Kuvittele hetki, jolloin kehosi ja mielesi ovat täydellisessä harmoniassa. Tuo hetki on nyt käden ulottuvilla Astanga-joogan avulla. Ei vain fyysistä harjoitusta, vaan myös henkistä kasvua ja kestävyyttä. Tämä joogamuoto antaa sinulle avaimet kohti uutta, tasapainoista sinua. Ja mikä parasta, et tarvitse aikaisempaa kokemusta – aloita matkasi kohti sisäistä rauhaa jo tänään.

Iloinen Levels Gym & Spa asiakas

FasciaMethod

Olet varmaan miettinyt, miksi lihaksesi tuntuvat kireiltä tai koet kipua tietyissä kehon osissa? Syynä on usein faskia, eli lihaskalvo. Näiden kalvojen kireys on monesti syy lihasten kireyteen. FasciaMethod tarjoaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää ja hoitaa lihaksiasi uudella, tehokkaalla ja kokonaisvaltaisella tavalla.

Me Levels Gym & Spa:ssa Espoossa järjestämme säännöllisesti FasciaMethod-ryhmäliikuntatunteja, jotka on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan parempi liikkuvuus, vähentämään kipua ja parantamaan hyvinvointiasi.

Kaksi naista joogaamassa

Flow jooga

Etsitkö kokonaisvaltaista harjoitusta, joka vahvistaa kehoa, mieltä ja sielua? Oletko valmis päästämään irti stressistä ja löytämään sisäisen tasapainosi? Tule mukaan Levels Gym & Spa:n Flow Jooga -tunneille. Varauksesi on ensiaskel kohti terveempää, onnellisempaa sinua.

Joogaohjaaja näyttää asiakkaille hatha joogaa

Hatha jooga

Hatha jooga Levels Gym & Spa:ssa tarjoaa sinulle mahdollisuuden paitsi vahvistaa kehoasi, myös löytää sisäinen rauha ja tasapaino. Koe joogan perinteiset asennot ja hengitystekniikat, jotka on suunniteltu parantamaan joustavuuttasi, voimaasi ja keskittymiskykyäsi.

Varaa paikkasi nyt ja aloita matkasi kohti hyvinvointia ja harmoniaa hatha joogan parissa.

Itämainen tanssi jota naiset tanssivat

Itämainen tanssi Espoossa

Itämainen tanssi on enemmän kuin vain tanssia – se on tarina, joka kerrotaan keholla. Se on tanssi, joka yhdistää perinteen, intohimon ja naisellisuuden sulaviksi liikkeiksi. Oletko valmis sukeltamaan tämän tanssin satumaiseen maailmaan ja löytämään uuden tavan ilmaista itseäsi?

Levels Gym & Spa Espoon Leppävaarassa tarjoaa itämaisen tanssin tunteja, jotka ovat avoimia kaikille – riippumatta aiemmasta kokemuksesta. Jokainen tunti on mahdollisuus kokea itämaisen tanssin lumo ja vahvistaa samalla kehoa ja mieltä.

Joogaohjaaja istuu joogamatolla

Seasonal jooga

Joogan liikkeissä yhdistyvät fyysinen harjoitus, mielen hallinta ja henkinen kasvu. Me olemme vieneet tämän vielä askeleen pidemmälle. Tervetuloa Seasonal Yoga tunneillemme, jossa yhdistyvät lajin perinteet vuodenaikojen mukaan ja räätälöidyt harjoitukset. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut joogi, meidän monipuoliset tuntimme tarjoavat jokaiselle jotakin. Tervetuloa osallistumaan tunneillemme Espoon Leppävaarassa.

Mies joogaa joogamatolla

Kanki taipuisaksi

Oletko väsynyt siihen, että kehosi tuntuu jäykältä ja kankealta? Haaveiletko liikkuvuudesta, joka on niin dynaamista, että se muuttaa koko elämäsi? Tule mukaan ”Kanki Taipuisaksi” -ryhmäliikuntatunnille Levels Gym & Spa:ssa Espoossa ja valmistaudu tuntemaan kehosi uudella, joustavammalla tavalla.

Valmentaja ohjaa asiakasta kuntosalilla

Kuntosali HIIT

Tuntuuko treeni samalta vanhalta rutiinilta? Kaipaatko jotain, joka sytyttää sisäisen tulesi ja saa sydämen pumppaamaan enemmän kuin koskaan ennen? Tässä se on: Kuntosali HIIT – treeni, joka muuttaa pelin! Teemme sinusta nopeamman, vahvemman ja kestävämmän, yksi minuutti kerrallaan. Jos olet valmis haastamaan itsesi ja ylittämään rajasi, nyt on aika toimia. Älä jää paitsi – varaa paikkasi HIIT-tunnille jo tänään!

Naiset tekevät pilatesliikkeitä

Pilates

Liike on lääkettä, ja pilates on yksi tehokkaimmista tavoista ylläpitää ja vahvistaa sekä kehoa että mieltä. Se harjoittaa syviä lihaksia, parantaa ryhtiäsi ja tarjoaa tasapainoista liikettä jokaiseen päivääsi.

Levels tarjoaa pilatestunteja, jotka on suunniteltu kaikille – olitpa sitten aloittelija tai kokenut harjoittelija. Anna itsellesi lahja ja koe pilateksen moninaiset hyödyt ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla.

Mies joogaa joogamatolla

Slow jooga

Kärsitkö stressistä tai kaipaatko syvempää yhteyttä omaan kehoosi? Tutustu slow joogaan, ja anna itsellesi lahja – aika hengähtää ja keskittyä itseesi. Varaa paikkasi nyt ja koe, miten hitaampi ja keskittyneempi joogaharjoitus voi olla avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Sointukylpy ohjaaja vetää tuntia

Sointukylpy

Oletko koskaan miettinyt, että arki vain kuluu ja kuluu, mutta et saa aikaa itsellesi? Kaipaatko syvempää yhteyttä omaan itseesi ja hetken hengähdystaukoa hektisestä elämästäsi? Astu sisään äänen, värähtelyn ja hiljaisuuden maailmaan – kokemukseen, joka ei ainoastaan rentouta, vaan myös uudistaa koko olemuksesi.

Tämä ei ole vain rentoutumishetki; se on matka kohti syvempää itsetuntemusta ja sisäistä rauhaa. Sointukylpy vie sinut paikkaan, jossa aika ja tila menettävät merkityksensä, ja olet vain – syvästi, täysin, kauniisti.

Joogaohjaaja näyttää asiakkaille hatha joogaa

Yin jooga

Nykypäivän vilinässä koemme paljon ulkoisia häiriötekijöitä ja unohdamme tarkastella sitä tärkeintä – omaa sisintämme. Yin jooga ei ole vain venyttelyä; se on matka itseesi, syvempään rentoutumiseen ja uudistumiseen. Anna itsellesi lupa pysähtyä, hengittää ja olla läsnä hetkessä.

Liity mukaamme Levels gym & spa:n rauhallisessa ympäristössä Espoon Leppävaarassa ja koe yin joogan moninaiset hyödyt. Olitpa sitten aloittelija tai kokeneempi joogi, tarjoamme sinulle tilaisuuden löytää sisäinen tasapainosi.

Nähdään ryhmäliikunta- tai joogatunneillamma!