Joogaohjaaja istuu joogamatolla

Jooga mukanasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Oletko koskaan miettinyt, mikä on avain kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden löytää tasapaino kehosi ja mielesi välille. Me Levelsillä uskomme, että jooga on enemmän kuin vain eri asentoja ja hengitystekniikoita; se on elämäntapa.

Liikkeissä yhdistyvät fyysinen harjoitus, mielen hallinta ja henkinen kasvu. Ja olemme vieneet tämän vielä askeleen pidemmälle. Tervetuloa Seasonal Yoga tunneillemme, jossa yhdistyvät lajin perinteet vuodenaikojen mukaan ja räätälöidyt harjoitukset. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut joogi, meidän monipuoliset tuntimme tarjoavat jokaiselle jotakin. Tervetuloa osallistumaan tunneillemme Espoon Leppävaarassa.

Rentoudu

Tule ja avaa ovesi syvempään rentoutumiseen.

Energisoidu

Herätä kehosi ja mielesi harjoitusten avulla.

Uudistu

Löydä sisäinen rauhasi ja aloita elämäsi uusi luku meidän avullamme.

Koe matka, jota et unohda

Jooga ei ole vain harrastus ja laji – se on kokonaisvaltainen filosofinen ja henkinen matka, joka sai alkunsa jo ihmiskunnan alkutaipaleelta. Se on tie, joka yhdistää kehon, mielen ja hengen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Laji on siis yhdistelmä erilaisia harjoituksia, jotka sisältävät niin fyysisiä asentoja (asanat), hengitystekniikoita (pranayama) kuin meditaatiotakin.

Jooga on harjoitusmuotona jatkuvasti muuttuva ja kehittyvä. Yksi sen muodoista on Seasonal Yoga, joka yhdistää perinteisen Hatha-joogan kiinalaiseen lääketieteeseen ja vuodenaikojen vaihteluihin. Seasonal Yoga ei ainoastaan kohdista harjoitusta kehosi tarpeisiin, vaan ottaa huomioon myös sen mitä ympäröivä luonto meille kertoo. Se on yhdistelmä harjoitteita, jotka elävät yhdessä luonnon ja vuodenaikojen kanssa.

Harjoituksemme aloitetaan aina vuodenaikaan sopivalla Qi Gong -harjoitteella, joka valmistaa kehon ja mielen tuleviin asanaharjoituksiin. Koko harjoituksen ajan pyrimme luomaan yhteyden itseemme ja ympäröivään maailmaan, antaen tilaa sekä fyysiselle että henkiselle kasvulle. Tunnit pidetään Levelsillä Espoon Leppävaarassa.

Avain joogan salaisuuksiin

Monet meistä etsivät keinoja parantaa elämänlaatua, löytää sisäistä rauhaa ja elää terveempää elämää. Enää sinun ei tarvitse etsiä.

Jooga tarjoaa kaiken tämän ja paljon muuta. Ei ole sattumaa, että se on yksi maailman vanhimmista ja suosituimmista hyvinvointimenetelmistä. Se on monipuolinen ja joustava tapa huolehtia itsestään, ja se voidaan sovittaa jokaisen yksilöllisiin tarpeisiin.

Ensinnäkin laji auttaa parantamaan fyysistä kuntoasi. Se vahvistaa lihaksia, lisää liikkuvuutta ja parantaa tasapainoa. Toiseksi se on erinomainen väline stressinhallintaan. Joogan myötä opit keskittymään hetkeen ja irrottamaan itsesi arjen kiireistä. Se tukee mainiosti myös henkistä hyvinvointiasi. Se antaa tilaa itsetutkiskelulle ja auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin.

Joogaohjaaja seisoo yhdellä jalalla

Oletko valmis rentoutumaan?

Klikkaa alapuolelta ja aloita matkasi kohti parempaa hyvinvointia.

Joogatunnilla asiakkaat ovat makuuasennossa

Laji joka sopii ihan kaikille

Jooga on yksi niistä harvoista harjoitusmuodoista, joka on suunniteltu kaikille – iästä, sukupuolesta, kuntoilutaustasta tai elämäntilanteesta riippumatta. Se on kuin universaali kieli, joka puhuttelee meitä kaikkia eri tavoin, mutta yhdistää meidät saman päämäärän äärelle – joka on hyvinvointi.

Eikä ole väliä, oletko aloittelija vai kokenut joogi. Lajin monipuolisuus mahdollistaa eri tasoiset harjoitukset. Voit siis aloittaa juuri siitä pisteestä, jossa tällä hetkellä olet. Tarjoamamme Seasonal Yoga tarjoaakin mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen näkökulman joogaharjoitukseen – ottamalla huomioon vuodenaikojen vaikutukset kehoomme ja mieleemme.

Myös erilaisissa elämäntilanteissa olevat ihmiset voivat hyötyä lajista. Oletko stressaantunut työntekijä, äitiyslomalainen, eläkeläinen tai opiskelija? Jooga tarjoaa jokaiselle jotakin. Se on kuin henkilökohtainen hyvinvoinnin resepti, joka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Joogan hyödyt

Parempi liikkuvuus ja notkeus

Jooga ei ole vain meditaatiota; se on myös fantastinen tapa saada keho liikkumaan monipuolisesti. Asanat ja venytykset auttavat sinua avaamaan jäykkiä lihaksia ja niveliä, mikä parantaa liikkuvuuttasi ja joustavuuttasi pitkällä aikavälillä.

Edistää henkistä tasapainoa

Harjoitukset ovat myös mielen harjoittamista. Meditaatio ja hengitysharjoitukset auttavat keskittymään ja tuomaan rauhaa mieleen, mikä on avainasemassa henkisen tasapainon saavuttamisessa.

Lisää voimaa ja kestävyyttä

Monet asanoista ovat voimaa ja kestävyyttä vaativia. Ne auttavat vahvistamaan lihaksia ja parantamaan kestävyyttä, mikä on hyödyllistä niin arjessa kuin muissakin liikuntamuodoissa.

Auttaa stressinhallinnassa

Stressi on monen sairauden ja vaivan taustalla. Joogan avulla opit tuntemaan kehosi ja mielesi paremmin, mikä antaa sinulle työkalut stressin hallintaan ja ennaltaehkäisyyn.

Näin valmistaudut tunnille

  1. Valmistaudu henkisesti: Olet jo ottanut ensimmäisen askeleen ja varannut paikan tunnille. Käytä hetki ennen tunnin alkua keskittyäksesi ja rauhoittuaksesi. Tämä auttaa sinua olemaan läsnä hetkessä.
  2. Pukeudu mukavasti: Valitse vaatteet, jotka ovat mukavat ja joustavat. Tämä antaa sinulle vapauden liikkua asennoista toiseen ilman rajoituksia. Vältä liian löysiä tai liian tiukkoja vaatteita.
  3. Syö kevyesti: Suosittelemme syömään jotain kevyttä noin tunti ennen tunnin alkua. Tämä antaa sinulle energiaa, mutta ei tee oloasi raskaaksi tai epämukavaksi harjoituksen aikana.
  4. Kommunikoi: Jos sinulla on mielessäsi mitään huolenaiheita, kuten loukkaantumisia tai muita rajoituksia, keskustele niistä opettajan kanssa ennen tunnin alkua.
  5. Ole avoin ja nauti: Olet jo tehnyt hienon päätöksen tulla tunnille, joten ole avoin uusille kokemuksille. Jokainen tunti on erilainen, ja jokainen kerta kehosi ja mielesi reagoivat eri tavalla. Nauti prosessista!