Kanki taipuisaksi

Oletko väsynyt siihen, että kehosi tuntuu jäykältä ja kankealta? Haaveiletko liikkuvuudesta, joka on niin dynaamista, että se muuttaa koko elämäsi? Tule mukaan ”Kanki Taipuisaksi” -tunnille Levels Gym & Spa:ssa Espoossa ja valmistaudu tuntemaan kehosi uudella, joustavammalla tavalla.

Mikä tunnilla tehdään?

Iloinen Levels Gym & Spa asiakas

Kanki Taipuisaksi on vauhdikas ja intensiivinen tunti. Se on suunniteltu erityisesti sinulle, joka kaipaat lisää aktiivista liikkuvuutta ja aerobista kestävyyttä elämääsi. Tunti sisältää monipuolisia harjoituksia, jotka tehdään sekä pystyasennossa että lattiatasossa. Harjoitteiden teho perustuu niiden monipuolisuuteen ja intensiteettiin, mikä tarkoittaa, että hiki tulee ja liikkuvuus lisääntyy – ja se tapahtuu nopeasti.

Kenelle tunti sopii?

Jos olet henkilö, joka ei pelkää haastaa itseään ja nauttii treenistä ja haluat hien pintaan, tämä tunti on juuri sinulle. Kanki Taipuisaksi on suunniteltu kaikille, jotka haluavat nähdä konkreettisia muutoksia liikkuvuudessaan ja kestävyydessään, olitpa sitten aloittelija tai kokenut liikkuja.

Mies joogaa joogamatolla