Valmentaja ohjaa asiakasta kuntosalilla

Kuntosali HIIT - Ja kuntosi kohenee

Tuntuuko treeni samalta vanhalta rutiinilta? Kaipaatko jotain, joka sytyttää sisäisen tulesi ja saa sydämen pumppaamaan enemmän kuin koskaan ennen? Tässä se on: Kuntosali HIIT – treeni, joka muuttaa pelin! Teemme sinusta nopeamman, vahvemman ja kestävämmän, yksi minuutti kerrallaan. Jos olet valmis haastamaan itsesi ja ylittämään rajasi, nyt on aika toimia. Älä jää paitsi – varaa paikkasi HIIT-tunnille jo tänään!

Mitä sinun kannattaa odottaa?

Kuntosali HIIT yhdistää kehonpainoharjoitukset ja kuntosalilaitteet räätälöidyllä tavalla, joka kuormittaa koko kehoa ja haastaa sinut niin fyysisesti kuin henkisesti. Tässä tehotreenissä keskitymme kehittämään voimaa, liikkuvuutta, nopeutta, ketteryyttä, koordinaatiota sekä aerobista ja anaerobista kestävyyttä. Käytämme monipuolisesti erilaisia välineitä, kuten vastuskuminauhoja, käsipainoja ja penkkejä, jotta jokainen treeni on yhtä innostava ja tehokas.

Kenelle treeni sopii?

Jos sinulla on peruskunto kunnossa ja hallitset perusliikkeet kuten kyykyt ja hypyt, olet valmis ottamaan seuraavan askeleen ja liittymään Kuntosali HIIT -ryhmäämme. Tämä harjoitus on suunnattu niille, jotka haluavat haastaa itsensä ja saada nopeita, mutta kestäviä tuloksia. Olemme täällä auttamassa sinua joka askeleella, jotta saavutat tavoitteesi ja tunnet itsesi paremmaksi kuin koskaan ennen.

Valmentaja ohjaa asiakasta selkäliikeessä