Kuntosali

Levels Gym on ihanteellinen kuntosali sinulle, joka kaipaat rauhallista treenipaikkaa jossa on iloinen ilmapiiri ja monipuoliset laitteet.

Kuntosalikokemuksen kruunaa jäsenten oma sovellus, jossa voit seurata omaa kehitystä ja treeniohjelmia.

Nainen tekee ylätaljaa Levels kuntosalilla

Monipuoliset laitteet

Salillamme on laadukkaat LifeFitness- ja Fysioline-kuntoiluvälineet. Lisäksi meiltä löytyy monipuoliset cardiolaitteet lämmittelyyn.

Meiltä löytyy vapaapaino-harjoittelualue ja välineitä myös toiminnalliseen harjoitteluun, kuten TRX sekä kahvakuulat.

Uutuutena Technogym Kinesis funktionaaliseen harjoitteluun. Venyttelyyn ja palautteluun on myös oma nurkkauksensa.

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja päivitämme varusteitamme aktiivisesti.

Valmentaja seisoo keskellä kuntosalia

Kattava palvelu

Asiakkaanamme saat avainkortin, jolla pääset salillemme harjoittelemaan vuoden jokaisena päivänä klo 5:00–22:00. Asiakaspalvelumme palvelee sinua päivittäin sähköpostin ja puhelimen välityksellä sekä asiakaspalvelijamme ovat talossa tiistaisin ja torstaisin klo 14-18.

Oston yhteydessä saat tekstiviestinä pin-koodin, jolla pääset treenaamaan vaikka saman päivän aikana.

Valitse sinulle sopiva jäsenyys

Level 1 kuntosalijäsenyys

Kaikki palvelumme, kaikkina päivinä (5-22) Jäsenyys sisältää kuntosalin, span ja kaikki ryhmäliikuntamme. Oston yhteydessä saat henkilökohtaisen pin koodin (tekstiviesti), jolla pääset tiloihimme. Kiinteän avaimen saat asiakaspalvelustamme sen aukioloaikoina.

Level 2 kuntosalijäsenyys

Kuntosali ja Spa palvelut , kaikkina päivinä (5-22) Oston yhteydessä saat henkilökohtaisen pin koodin (tekstiviesti), jolla pääset tiloihimme. Kiinteän avaimen saat asiakaspalvelustamme sen aukioloaikoina.

Monipuolinen hyvinvointikeskus Leppävaaran sydämessä.

Levels Gym & Spa on ainutlaatuinen hyvinvoinnin keidas, jossa pääset kuntosalin lisäksi nauttimaan spa-osaston altaista, saunojen höyryistä sekä virkistymään upouuden joogastudiomme monipuolisilla tunneilla. Tutustu palveluihin ja löydä sinulle sopiva jäsenyys jo tänään.