Personal training

Vie kehityksesi uudelle tasolle ammattitaitoiten valmentajiemme johdolla.

Olitpa sitten aloittelija tai jo kokentut konkari, autamme sinua matkasi varrella kohti parasta versiota itsestäsi.

Personal trainer ohjaa asiakasta penkkipunnerruksessa

Mitä on Personal Training?

”Onko se helppoa? EI! Onko se sen arvoista? EHDOTTOMASTI!”

Personal Training on nimensä mukaisesti henkilökohtaista valmennusta, jolloin kaiken tekemisen lähtökohtana ovat juuri sinulle personoidut tavoitteet. Henkilökohtainen valmennus ei rajoitu pelkästään kuntosaliharjoitteluun vaan on monipuolinen terveyttä tukevan ja terveyttä edistävän liikunnan sekä ravinnon kombinaatio, joiden tavoitteiden kehittymistä seurataan säännöllisesti.

Valmentajien tuki

”Hyvä valmentaja voi muuttaa ohjelman, mutta loistava valmentaja voi muuttaa koko elämän.”

Levelsin valmentajat ovat alan ammattilaisia, joiden yksilöllisesti suunnitelluissa ja toteutetuissa valmennuksissa pystytään huomioimaan asiakkaiden erilaiset rajoitteet ja siten varmistamaan harjoittelun turvallisuus – tehokkuudesta tinkimättä. Yksilövalmennuksissa huomioidaan aina asiakkaan henkilökohtainen elämäntilanne sekä mahdollisesti muuttuvat resurssit. IHRSA:n (The International Health Racquet & Sportsclub Association) tutkimuksen mukaan vain 2-3% ihmisistä saavuttaa tavoitteensa yksin, mutta 80-85% Personal Trainerin kanssa.

Personal trainer neuvoo asiakasta oikea oppisessa harjoittelussa
Valmentaja opastaa asiakasta liikkeen teossa

Asiakkaan tavoitteet henkilökohtaisessa valmennuksessa

”Et saavuta sitä, mitä vain toivot. Saavutat sen minkä eteen treenaat.”

Henkilökohtaisessa valmentamisessa voidaan tavoitteeksi ottaa mm. painonpudotus ja -hallinta, voima- ja liikkuvuusharjoittelu, tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus ja aerobinen harjoittelu sekä mielen joustavuuden lisääminen suhteessa liikuntaan ja ravintoon.

Valmentajan tehtävä on tukea ja auttaa sinua matkallasi kohti tavoitteitasi. Kehittymisen edellytyksenä on tavoitteita kohti vievien tekojen toteuttaminen jokapäiväisessä elämässä.

Tavoitteisiin pääseminen

”Halusi muuttua täytyy olla isompi kuin halusi pysyä samana.”

Nousujohteisen treenaamisen takaamiseksi päivitämme treeniohjelmasi säännöllisin väliajoin ja reagoimme nopeasti esim. muuttuviin elämäntilanteisiin. Tavoitteisiin pääsemiseen, mikä joskus voi viedä vähän enemmänkin aikaa, vaikuttaa tavoitteen laajuus ja siinä hetkessä olevat fyysiset, henkiset ja sosiaaliset resurssit. Muutosprosessia ja siellä pysymistä helpottaa, kun on sitoutunut omiin tärkeisiin elämän arvoihin ja arvopohjaiseen tekemiseen.

Personal trainer opastaa asiakasta Levels kuntosalilla

Varaa alkukartoitus

Kehonkoostumusmittaus + alkukartoitus

Nyt vain 39€!

Alkukartoituksessa saat arvokasta tietoa kehonkoostumuksestasi sekä personal trainer käy kanssasi läpi harjoittelun tavoitteita ja tarjoaa sinulle suosituksia treenien kickstarttiin.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Tutustu valmentajiimme