Hieroja tekee purentalihashierontaa

Purentalihashieronta - Vapauta leukasi ja unohda päänsärky

Purentalihasten jännitys voi aiheuttaa monia ongelmia, kuten päänsärkyä, hampaiden narskuttelua ja jopa niska-hartiaseudun kipuja. Hieronta on tehokas keino lievittää näitä oireita ja tuoda helpotusta arkeesi. Hieronnassa keskitytään erityisesti purentalihaksiin, mutta samalla voidaan käsitellä muita kasvojen ja niskan alueen lihaksia, jotka saattavat olla yhteydessä purentaongelmiin.

Älä kärsi enää turhaan! Varaa aikasi nyt ja anna ammattilaistemme auttaa sinua löytämään tie rentoutumiseen ja kivuttomaan arkeen.

Tehokasta apua päänalueen vaivoihin

Tunnetko toistuvaa päänsärkyä, leuan jäykkyyttä tai purentavaivojen tuomaa epämukavuutta? Ehkäpä hampaidesi yhteenpuremisesta ja narskuttelusta on tullut sinulle yleisempää tai huomaat kasvojesi lihasten olevan jatkuvasti jännittyneinä? Nämä ovat merkkejä siitä, että purentalihashieronta voisi olla juuri sinulle sopiva hoito.

Purentavaivat voivat ilmetä monin eri tavoin ja ne vaikuttavat yllättävänkin laajasti koko kehon hyvinvointiin. Jos koet, että leuka naksuu tai sitä särkee, tai tunnet kipua korvien lähellä – nämä ovat selkeitä merkkejä purentalihasten ongelmista. Myös niska-hartiaseudun jännitykset ja kivut voivat olla yhteydessä purentavaivoihin.

Ei ole väliä, oletko kokenut purentavaivoja pitkään vai ovatko ne vasta alkaneet vaivata sinua. Tilanteesta riippumatta kannattaa hakeutua asiantuntijan puoleen ja saada ammattitaitoista hoitoa.

Purentalihashieronta on siis kuin miniloma kasvoillesi. Se ei ainoastaan lievitä kipua ja jännitystä, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden rentoutua täysin ja tuntea, kuinka huolesi ja stressisi valuvat pois.

Tule kokemaan itse, kuinka tämä erityishieronta voi tehdä ihmeitä sekä mielellesi että kehollesi!

Kuinka purentalihashieronta tehdään?

Hieronnassa keskitytään kokonaisvaltaisesti kasvojen, niska-hartiaseudun, kaulan, kallonpohjan ja purentalihasten hoitoon. Tähän erikoistunut hieronta tarjoaa syvää rentoutumista ja helpotusta purentavaivoihin.

Hoidon alussa kasvojen ja pään lihakset saavat ensimmäisenä pehmeän ja rauhoittavan käsittelyn. Tämän jälkeen siirrytään käsittelyssä suun sisäpuolelle, missä nämä lihakset sijaitsevat. Suun sisäpuolen hieronta tehdään aina hansikkaat kädessä, jotta käsittely olisi mahdollisimman hygieeninen ja mukava asiakkaalle. Vaikka moni saattaa yllättyä, monet pään kireyksistä ja jännityksistä purennassa löytyvät juuri suun sisältä.

Pienillä, varovaisilla ja pehmeillä liikkeillä hieroja käy läpi koko suun alueen, paikantaen ja käsitellen mahdolliset kireydet ja jännityspisteet. Tämän tarkan ja erityisen käsittelyn myötä lihakset alkavat rentoutua, aineenvaihdunta kiihtyy ja purentavaivoihin saadaan usein merkittävää helpotusta.

Purentalihashieronta on tehokas ja hellävarainen tapa hoitaa ja ehkäistä purentavaivoja, tarjoten asiakkaille samalla hetken omaa aikaa ja syvää rentoutumista.

Purentalihashieronta käynnissä