#Minunsali Riitta

Tämän kuun #minunsali kokemuksestaan kertoo Riitta, joka on treenannut personal trainer Eevan kanssa maaliskuusta lähtien.

”Koronavuoden liikkumattomuus oli tehnyt tehtävänsä, olin lopettanut liikunnan ja huomasin olevani huonossa kunnossa. Minulla oli paljon selkäkipuja enkä kivun vuoksi saanut edes käännettyä itseäni sängyssä.

Olin muuttanut Levels Gym & Span lähelle ja huomasin palvelut kun kävelin tästä ohi. Päätin tutustua palveluihin netissä ja tulin avoimiin oviin käymään. Päätin aloittaa kuntosaliharjoittelun Eevan kanssa kerran viikossa ja juhannukseen mennessä sängyssä kääntyminen ei enää sattunut ja nyt syyskuussa selkäkipuni ovat kokonaan kadonneet. Eevan kanssa treenit sujuu mahtavasti.

Eeva on ihana, hän pitää huolta liikepuhtaudesta, painojen määristä ja motivoi minua käymään treeneissä. Syön myös niinkuin Eeva käskee Nyt kun selkäkivut ovat hallinnassa, keskitymme Eevan kanssa lihaskunnon kasvatukseen.

Pidän Levelsistä paljon, käyn treenien jälkeen vielä altaassa tekemässä vesitreenin ja kuntoutan selkääni niin Hydrohex virtuaalijumppien kuin omien harjoitusohjelmien avulla. Myös mieheni on nyt liittynyt jäseneksi!”