Nainen uimassa uima-altaassa Levels Espoossa.

Vesiliikunta

Tutustu monipuolisiin vesitreeneihin. Tarjoamme pienryhmäliikuntaa altaassa kokeneiden valmentajien kanssa.

Koe vesiliikunnan ilo!

Vesi pehmentää iskuja. Se tekee treenaamisesta turvallista ja tehokasta. Monipuoliset ohjelmat soveltuvat sekä oheisharjoitteluksi että koko vartalon syketreeniksi. Kurssien avulla saat motivaatiota pienryhmästä ja treenaat oman porukan kanssa jopa kaksi kertaa viikossa. Alkavat kurssit soveltuvat niin painonpudottajille kuin sinulle, joka haluat kohottaa kuntoa ja kehittää liikkuvuutta.

Valmentaja ohjaamassa asiakkaita vesiliikunnan parissa

Aqua BASIC

Tämä vesiliikuntatunti kehittää monipuolisesti lihaskuntoa, joka on oleellinen osa jokapäiväisessä arjessa jaksamista ja toimimista. Veden vastus ja erilaiset välineet tehostavat liikkeitä sekä antavat haastetta tasapainolle. Aqua Basic on jokaiselle sopiva harjoitus kuntotasosta tai aiemmasta vesiliikunta kokemuksesta riippumatta, joten nähdään tunnilla! Tunnille pääset mukaan varaamalla ajan. Ryhmäliikunnan ajanvaraukseen tarvitset joko Level 2 tai 3 jäsenyyden sekä vaihtoehtoisesti voit tulla tunnille sarjakortilla.

Aqua CIRCUIT

Lihaskunto-aerobinen tunti kiertoharjoitteluna. Monipuolinen tunti, joka kehittää lihaskestävyyttä ja harjoittaa hapenkuljetus- ja verenkiertoelimistöä sekä vahvistaa sydäntä.

Nainen uimassa uima-altaassa Levels Espoossa.
Valmentaja ohjaamassa asiakkaita vesiliikunnan parissa

Aqua POWER​

Iloinen ja vauhdikas kierto- tai paikkaharjoitteluna toteutettu vesiliikuntatunti, joka kehittää kestävyyttäsi sykettä nostamalla. Tunnilla tehdään monipuolisia liikkeitä oman kehon vastusta ja erilaisia välineitä hyödyntäen, jokainen omaan tahtiin aikaa vastaan. Tavoitteenamme on, että poistut Aqua POWER tunnilta itsesi ylittäneenä ja liikunnan ilosta nauttineena!

Monipuolinen hyvinvointikeskus Leppävaaran sydämessä.

Levels Gym & Spa on ainutlaatuinen hyvinvoinnin keidas, jossa pääset kuntosalin lisäksi nauttimaan spa-osaston altaista, saunojen höyryistä sekä virkistymään upouuden joogastudiomme monipuolisilla tunneilla. Tutustu palveluihin ja löydä sinulle sopiva jäsenyys jo tänään.